ویزای تحصیلی

تحصیل در آمریکا| اخذ پذیرش فوری آمریکا|ویزای دانشجویی آمریکا

آشنایی با ویزای تحصیلی

کشور آمریکا دارای معتبرترین مراکز آموزشی علمی و دانشگاهی در دنیا می باشد. هرساله بیش از هفتصد هزار دانشجو از سرتاسر دنیا برای تحصیل به آمریکا می روند .آمریکا دارای قوانین مهاجرتی می باشد که امکان اقامت و کار را برای دانشجویان در هنگام تحصیل و یا بعد از اتمام تحصیل فراهم می آورد.

به دلیل محدودیت ظرفیت مراکز تحصیلی، همه ساله تعداد زیادی از پرونده های دانشجویی موفق به اخذ پذیرش از آمریکا نمی گردند. از مهمترین دلایل رد پرونده های دانشجویی، عدم آشنایی متقاضی با سیستم اخذ پذیرش، اشتباه در انتخاب دانشگاه محل تحصیل و عدم دقت در نحوه تکمیل و ارسال پرونده می باشد. به همین منظور نیز بسیاری از مراکز آموزشی در آمریکا دارای نماینده برای جذب دانشجوی بین المللی هستند که این نمایندگان با تسلط به سیستم پذیرش دانشجوی بین المللی، خدمات متنوعی را به متقاضیان خود ارایه میدهند.

شرکت مشاورین apply2usa افتخار این را دارد که با استفاده از کادر وکلا و مشاورین مجرب خود در زمینه اخذ ویزای دانشجوئی در کشور آمریکا همراه و یار شما باشد.. علاقمندان به تحصیل در دوره های دبیرستان، کالج و دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی می توانند از خدمات اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی این شرکت استفاده نمایند.

انواع ویزای دانشجویی آمریکا ♦

ویزای F1 ویژه متقاضیانی می باشد که قصد ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی (فوق دیپلم، لیسانس،فوق لیسانس و دکترا ) و دوره های اموزشی زبان انگلیسی را دارند تعلق می گیرد.
حداقل مدت زمان این ویزا یکساله می باشد . دانشجویانی که با ویزای F1 درامریکا حضور دارند ، اجازه کار نخواهند داشت ، به جزء ۲۰ ساعت در محیط دانشگاه .
همسر و فرزندان زیر ۲۱ دانشجو می توانند به عنوان همراه با ویزای F2 وارد امریکا شوند . همراهان می توانند همزمان با دانشجو و یا پس از ورود دانشجو به امریکا به صورت جداگانه درخواست ویزا نمایند .
دارندگان ویزای F2 تنها اجازه حضور در دوره های اموزشی کاربردی کوتاه مدت، دوره های شبانه و دوره هایی که نیازمند صدور مدرک آکادمیکی نمی باشد به صوت نیمه وقت تحصیل نمایند.ولی اجازه کار نخواهند داشت و فرزندان دارنده این نوع ویزا اجازه تحصیل تا مقطع دیپلم را خواهد داشت. در صورتی که دارندگان ویزای F2 قصد ادامه تحصیل در مقاطع اکادمیک را داشته باشند می بایستی ویزای خود را به F1 و در صورتی که قصد کار کردت در امریکا را داشته باشند . پس از یافتن کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت می توانند ویزای خود را به H1 تغییر دهند.

 

ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال ،تحقیق یا اموزش و یا تدریس می باشد . واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند.در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد.این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نمی باشد ولی قابل تمدید حداکثر به مدت۷ سال در خاک امریکا می باشد.
شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسایر خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد. با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم نماید.

افرادی که قصد تحصیل در دوره های غیر اکادمیک کاربردی ، کوتاه مدت در ایالات متحده را داشته باشند می توانند جهت اخذ ویزای M1 اقدام نمایند. مدت زمان طول دوره اموزشی این دوره های تخصصی معمولا کمتر از یکسال و مطابق با سابقه کار و تحصیلات قبلی متقاضی می باشد. هر اندازه که هماهنگی بین نوع دوره های انتخابی با تجربه کار و تحصیلات متقاضی این نوع ویزا بیشتر باشد. درصد موفقیت اخذ ویزا در سفارت نیز بیشتر خواهد بود. همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال دارندگان این نوع ویزا می توانند به عنوان همراه و با ویزای M2 وارد امریکا شوند. ولی اجازه کار را در امریکا نخواهند . اجازه تحصیل برای همراهان دارنده این نوع ویزای همانند ویزای F2 می باشد.

error: Content is protected !!