تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا| اخذ پذیرش فوری آمریکا|ویزای دانشجویی آمریکا

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا در کوتاهترین زمان ممکن همراه با اقامت، مشاوره تخصصی تحصیل در دانشگاه های برتر آمریکا به صورت رایگان بدون نیاز به مدرک زبان، ویزای F1 یک ویزای غیرمهاجرتی برای دانشجویان بین المللی واجد شرایط که درخواست تحصیل در آمریکا را دارند و بخواهند در دوره کامل تحصیل در کالج ها، دانشگاه ها، هنرستان ها، دبیرستان های دانشگاهی (با مقررات سختگیرانه) و موسسات با برنامه های آموزش زبان در آمریکا است.

خدمات ارائه شده برای تحصیل در آمریکا

وکلای مهاجرت با تجربه ما آماده تهیه و تحویل تمام اسناد و مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F1 شما هستند. خدمات ما عبارتند از:

– بررسی کامل تمام شرایط شخصی شما
– تایید ویزای تحصیلی آمریکا مناسب برای شما
– شناسایی مسائل مهم حقوقی که ممکن است بر درخواست ویزای تحصیلی آمریکا شما تاثیر بگذارد.
– فهرست اسنادی که برای درخواست ویزای تحصیلی خود نیاز دارید.
– آماده کردن دقیق درخواست ویزای تحصیلی آمریکا
– ثبت درخواست ویزای شما در سازمان های دولتی مناسب
– هماهنگی دقیق تمام مکاتبات با سازمان های دولتی
– توصیه کارشناسانه در مورد نحوه کنترل خود در مصاحبه کنسولی یا USCIS ، و آنچه باید انتظار داشته باشید

تحصیل در آمریکا| اخذ پذیرش فوری آمریکا|ویزای دانشجویی آمریکا

مزایای تحصیل در آمریکا

الف) می توانید به عنوان یک دانشجوی تمام وقت دانشگاهی یا زبان وارد آمریکا شوید.

ب ) می توانید به طور قانونی در دانشگاه کار پاره وقت انجام دهید. همچنین اگر شرایط پس از ورود تغییر کند و لازم شود، می توانید خارج از دانشگاه کار کنید.

ج ) شما واجد شرایط اشتغال به عنوان بخشی از آموزش عملی اختیاری خود هستید.

د ) می توانید به داخل و خارج از آمریکا سفر کنید و یا تا پایان تحصیلات خود در آمریکا بمانید.

ه ) می توانید وابستگان خود (همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال) را برای زندگی با خود به آمریکا بیاورید.

و ) ویزای تحصیل در آمریکا به سرعت صادر می شود

برای داشتن شرایط تحصیل در آمریکا، باید ثابت کنید که:

با موفقیت دوره آموزشی که معمولاً برای ثبت نام مورد نیاز است را به پایان رسانده اید.
به اندازه کافی به زبان انگلیسی مسلط هستید که بتوانید دوره تحصیل مورد نظر را دنبال کنید، یا مدرسه ای که قصد شرکت در آن را دارید برنامه ویژه ای برای آموزش زبان انگلیسی برای شما یا انجام دوره به زبان مادری شما تنظیم کرده است.
منابع مالی کافی برای سال اول تحصیل دارید و دسترسی به منابع مالی برای سال های بعد دارید.
باید اقامت دائم در کشور خود، که قصد ندارید آنجا را ترک کنید، داشته باشید.
برای دوره کامل آموزش توسط موسسه آموزشی تایید شده توسط خدمات مهاجرت و شهروندی (USCIS) آمریکا پذیرفته شده اید. موسسه باید فرم I-20A-Bمخصوص USCIS، یعنی گواهی واجد شرایط بودن برای وضعیت دانشجویی F-1 غیرمهاجرتی برای دانشجویان دانشگاهی و زبان، را برای شما ارسال کند.
قصد دارید پس از اتمام دوره تحصیل آمریکا را ترک کنید. می توانید این را با ارائه مدارک دلبستگی های اقتصادی، اجتماعی و یا خانوادگی در میهن خود که پس از اتمام تحصیل شما را وادار به ترک آمریکا می کند، ثابت کنید.
تحصیل پیشنهاد شده برای شما در آمریکا در کشور شما نیز مفید خواهد بود، در نتیجه پس از اتمام تحصیل شما را وادار به ترک آمریکا می کند.

همسر و فرزندان

همسران و یا فرزندان زیر 21 سال که در مدت زمان اقامتتان مایل به همراهی کردن و یا پیوستن به شما در آمریکا هستند، می توانند درخواست ویزای F-2 کنند.

کار با ویزای تحصیلی

شما در شرایط محدود و خاص، می توانید در طول اقامت خود در آمریکا با ویزای دانشجویی آمریکا اجازه کار در دانشگاه را بدست آورید. همچنین اگر بتوانید ثابت کنید که شرایط پیش بینی نشده و خارج از کنترل شما رخ داده، که باعث مشکلات مالی غیر منتظره شده است، می توانید خارج از دانشگاه کار کنید.

چگونه می توانم درخواست ویزای F-1 کنم؟

برای درخواست ویزای تحصیل در آمریکا، باید موارد زیر را ارائه دهید:

1)فرم تکمیل شده DS-160، درخواست ویزای غیرمهاجرتی. هر متقاضی باید یک درخواست جداگانه ارائه دهد
2)گذرنامه معتبر برای سفر به آمریکا و با تاریخ اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت اقامت در نظر گرفته شده توسط شما
3)دو قطعه عکس (37 * 37 میلی متر)، که چهره کامل، بدون پنهان کردن سر در مقابل نور پس زمینه را نشان دهد.
4)نامه پذیرش از مدرسه ای که برای تحصیل در نظر دارید.
5)فرم امضاء شده I-20A-B
6)ادعایی که نشان دهد پس از اتمام تحصیل آمریکا را ترک خواهید کرد.
مدرک اقامت دائم در کشور خود، که قصد ندارید آنجا را ترک کنید

درخواست ویزای F1 تحصیل در آمریکا

اولین مرحله به دست آوردن فرم I-20A-Bمخصوص USCIS، تحت عنوان گواهی واجد شرایط بودن برای وضعیت دانشجوی F-1 غیرمهاجرتی، از مدرسه و یا موسسه علمی است. مدارس و موسسات دانشگاهی، که تایید USCIS را برای ثبت نام دانشجویان خارجی تحت ویزای دانشجویی F1 دریافت کرده اند، اجازه صدور این فرم ها را دارند.

توجه: ویزای دانشجویی F1 را می توان بدون فرم I-20A-B مخصوص USCIS بررسی کرد.

error: Content is protected !!